O manichiura care sa reziste trebuie sa fie realizata de o mana priceputa, cu instrumentele potrivite si produse de calitate premium. O misiune dificila ar zice multe dintre femei…toate cele 3 ingrediente insa sunt indispensabile, mai ales daca iti doresti o manichiura care sa reziste. Vorbim practic despre o lucrare de arta, iar priceperea spre exemplu nu poate lipsi.

Doresc sa subliniez cat de importante sunt insa produsele pe care le folosesti. Manichura cu gel nu e chiar din cele mai simple optiuni, nu e ca si cum iti aplici pe unghii o simpla oja.

Obtine o manichiura cu gel UV deosebita, tinand cont de urmatoarele sfaturi

Efectul natural al manichiurii il poti obtine doar daca ai in vedere prima etapa, cea de pregatire a unghiilor. Ai nevoie de solutii care sa iti protejeze unghia, cu efect puternic dezinfectant. Descopera in acest sens in Nolia Shop tratamente care te pot ajuta sa reglezi pH-ul unghiiilor, acestea absorbind umezeala de pe unghie. Afla din descrierea lor care sunt cele care vor conferi unghiei aderenta necesara pentru straturile de gel pe care urmeaza sa le aplici. Partea buna e ca nu trebuie sa folosesti cantitati mari din produse, ci o picatura.

Primerul aplicat apoi va fi un liant excelent intre unghie si gelul UV. Cel de constructie il gasesti in mai multe variante. Poate fi autonivelant, de camuflaj, transparent, fluid sau de tip jeleu. Poti merge pe varianta celui de camuflaj daca iti doresti sa maschezi imperfectiuni ale unghiei. Acesta vine cu avantajul ca permite prelungirea patului unghiei, dar poate fi utilizat si ca tips. Te vei indragosti de gelurile de la Nolia pentru ca se evidentiaza printr-o rezistenta sporita, dar si un aspect super natural.

Gelul de pictura este desigur la fel de important, cel care te ajuta sa iti completezi manichiura, fara prea mult efort. Il gasesti in acelasi magazin online, disponibil fiind intr-o consistenta fluid-cremoasa. Cateva proprietati ale sale, indiferent de culoarea aleasa, se refera la intinderea facila pe suprafata unghiei, nivelare usoara, dar si un timp scurt necesar pentru polimerizare.

Te poti orienta in eshop dupa textura dorita, avand siguranta ca te vei bucura de fiecare data de o acoperire perfecta, fapt valabil si in cazul culorilor deschise sau pastelate. Acestea vin cu un grad redus de dispersie. Pot fi cu succes folosite si pentru a realiza design-uri in relief, folosind de exemplu pudra acrilica pentru design si un aspect mat.

Descopera intreaga gama de geluri UV de la Nolia, dar si alte produse care te pot ajuta sa realizezi o manichiura perfecta.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *