Open Source Tools

BuddyPress. Acesta este un instrument de social networking care se realizeaza in modul WordPress. Platforma are parte de o urmarire foarte semificativa si este utilizata de o gama variata de clienti, inclusiv de ziare. Plug-inul este gratis si se bucura de un mare nivel de sprijin ongoing si de imbunatatiri. Poate fi utilizat direct asa cum este el construit sau poate fi personalizat cu un aspect unic si proaspat.

Ce face BuddyPress?

Mai intai de toate uita-te putin si vezi la ce foloseste acest instrument; nu este desemnat a copia o retea de socializare de tip Facebook. In schimb, este cel mai bine utilizat prin crearea de grupuri mici si interconectate pentru site-ul tau. Cu ajutorul acestui software, cea mai buna practica este de a determina ceea ce iti doresti tu sa detina reteaua ta sociala si cum iti doresti ca userii sa interactioneze prin intermediul acesteia, si apoi sa personalizezi software-ul pentru a-ti atinge scopul.

De ce iti doresti asta?

Considerata a fi una dintre cele mai bune optiuni de social networking, platforma include de asemenea:

  • Personalizare ridicata
  • Desemnata sa creeze mai multe grupuri in cadrul site-ului
  • Extensibila cu o mare varietate de terte plug-inuri

Unii dintre cei mai importanti clienti ai acestei platforme sunt si Tasty Kitchen, ND Pick ‘em si Bettercodes.org

Anahita

Aceasta platforma este de asemenea considerata una dintre cele mai personalizabile sabloane de dezvoltare a retelelor de socializare in mod actual de pe piata potrivit Tech Drive-In. Tagline-ul acesteia da tonul pentru abordarea catre mediul web: Nu adauga social. Construieste social.

Ce face Anahita?

De vreme ce conceptul este pe mediul social, cadrul acestui instrument te lasa sa personalizezi prin intermediul a sute de aplicatii care pot fi conectate prin reteaua ta de socializare. Platforma te lasa sa construiesti retele de socializare nisate cu o infrastructura de server de site care sa se potriveasca cu aplicatiile de mobil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.