Cheia catre atragerea atentiei, in special in domeniul afacerilor, este abilitatea de a asigura servicii grozave in mod constant. Si acest lucru, de unul singur, poate infuenta in mod direct procesul achizitiei unui client in afacerea ta.

Investeste in cunoastere

Jobul de consultant este de fapt destul de simplu. Folosim un tru bun pentru a ne intelege mai bine munca, de fiecare data cand incepem sa lucram la o noua campanie. Ne intrebam, mai intai de toate, doua intrebari esentiale:

Care este scopul? – a avea scopuri si obiective este cel mai simplu pentru a avea planuri efective si lineare

Care este problema? – a cunoaste din prima problema te poate ajuta sa vi cu solutii mult mai adecvate pe parcurs, pentru a o rezolva

In mod normal, ceea ce facem este ca gasim mereu probleme de rezolvat. Si nu poti fi deloc capabil sa vii cu solutii bune, daca nu ai cunostinte despre acea problema. Serviciul nostru se bazeaza in mare pe cunoastere.Si acest lucru se afla intre scopurile finale si actiunea propriu-zisa, si intre problema si solutie. Cu ajutorul unei bune cunoasteri, va fi mai usor sa determini zonele campanieitale care au nevoie mai mare de rezultate (prioritizare).

Procesele duc afacerile mai departe. Iar in marketingul digital, este evident ca oamenii, cunoasterea si procesele sunt produsele noastre. Insa multe procese create si desemnate specific sa lucreze pe un asemenea domeniu (care cu toii stim ca este intr-o continua evolutie) sunt mult mai dificile decat ar crede majoritatea oamenilor.

Si ca sa fie cu adevarat agila, o echipa va avea nevoie in mod cert de oamenii potriviti cu bagajul de cunostinte potrivit pentru a lucra la procesele potrivite care sa fie compatibile cu diferitele site-uri in iferitele domenii in care lucram. Aici cred ca cele mai multe dintre agentii si consulatnti se impotmolesc, pentru ca trebuie sa ia in considerare diferite oportunitati si prioritati pentru diferite situatii si cazuri.

De admin

Articol similar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *