Pentru blogger- Avantajele unei liste de mail-uri

download (6)Din experienta de marketing a bloggerilor influenti, am invatat ca sa construiesti o lista cu mail-uri e poate cel mai bun lucru pe care il poti face pentru site-ul / business-ul tau. Pe multe site-uri, lista de mail-uri aduce cel mai mult trafic si ofera mai mult engagement din partea utilizatorilor fata de orice altfel de platforma.

De ce? Deoarece cand cineva se aboneaza la lista ta de mail-uri, e cu adevarat interesat si cel mai probabil vor da click pe link-urile pe care le vor primi in mail. Nu este deloc surprinzator si iata de ce:

Email-ul este personal – Email-ul iti permite sa ajungi in inbox-ul unui utilizator. Nu este nici un sistem de rank ce iti limiteaza posibilitatile. Mesajul este destinat unui anume utilizator si ajunge exact in inbox-ul lui. Este foarte direct, personal si casual.

Email-ul este cu un scop – Pentru a primi un mail, un utilizator trebuie sa se inscrie la lista ta de mail-uri si sa confirma mai apoi adresa de mail. Cine face o astfel de munca e categoric interesat sa auda toate noutatile de la tine si este mult mai receptiv la mesajul tau.

Email-ul este targhetat – Asa cum am mentionat si adineauri, utilizatorul a aratat deja interes in produsul/ continutul tau. Deja au aratat interes prin faptul ca vor sa primeasca pe mail noutati. E mult mai probabil sa distribuie articolele sau sa cumpere produsele tale. De vreme ce stii deja ce vor, e mult mai usor sa le pui la dispozitie exact ce vor.

Email-ul este privat si confidential – Oamenii citesc mail-ul privat. Mesajul nu este pe un perete public (facebook). Pot sa-ti puna intrebari intr-un mediu privat. Vei fi surprins cat de multi oameni vor sa-ti puna intrebari private, nu intr-un forum public. Email-ul permite utlizatorilor sa construiasca o oarecare relatie cu tine. Mai apoi vor distribui cu mandrie continutul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.