pictura pe numere pictorul fericit

Intr-o lume in care stresul cotidian este printre noi, unde timpul pare ca este dusmanul nostru, avem nevoie sa ne deconectam uneori de la robotism si viata haotica.

Ca sa te relaxezi, uneori ai nevoie de oaza ta de liniste unde sa iti poti aduna gandurile si sa iti incarci bateriile. Fiecare persoana are hobby-urile sale, unde isi regaseste starea de bine sau poate chiar inspiratia. Cert este ca indiferent de ce hobby-uri avem, psihicul si mintea noastra trebuie sa se relaxeze, sa scape de grijile si gandurile negative.

Pictura pe numere, un nou concept in Romania

Oamenii au inceput sa fie din ce in ce mai deschisi spre a incerca ce este nou si interesant. Printre noile preferinte in materie de hobby-uri se afla si pictura pe numere, un concept relativ nou in Romania, dar care a incantat publicul larg. Poti sa vezi alte detalii aici.

Picturile pe numere au fost luate cu asalt mai ales in perioada pandemiei, atunci cand romanii cautau fel de fel de activitati pentru a scapa de stres si plictiseala. Un concept care a unit intreaga familie, de la mic la mare, sa descopere arta prin culori si pensule.

Pictorul Fericit este un magazin dedicat acestei nise, un brand 100% romanesc care a venit spre cei curiosi cu o gama larga de picturi pe numere. De la teme precum tablouri celebre, pentru el, pentru ea, pentru copii, animale, flori, peisaje, orase, pasari, pana la cele religioase si o rubrica de modele 2021.

Picturile pe numere sunt interesante si usor de realizat, chiar si de cei care nu se pricep la arta. Un tablou presupune o panza de bumbac care este numerotata si schitata. Cu ajutorul culorilor si pensulelor tot ce trebuie sa faci este sa urmaresti corespondenta, aplicand cu rabdare si grija culorile specifice pe numerele afisate. Aici nu ai cum sa gresesti, iar finalul este magic. Oricine poate obtine un tablou perfect, ca mai apoi sa il expuna in propria casa.

Pictorul Fericit vine de asemenea si cu accesorii pentru pictura, care sunt incluse in kit-ul comandat alaturi de tabloul ales. Pentru orice comanda de cel putin 99 lei, transportul va fi gratuit oriunde in tara. Accesoriile pentru pictura se pot comanda de asemenea si separat. Arta inseamna viata, multa culoare, imaginatie, stare de bine si de relaxare. De aceea Pictorul Fericit indeamna romanii la arta.

Pentru mai multe detalii accesati pagina pictorulfericit.ro.

Date de contact:

Str. Marasesti, nr. 18, et. 1, cam. 2

Suceava, Romania

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *