O astfel de masina de slefuire controlata manual, electric sau pneumatic, reprezinta o necesitate in taierea de materiale diverse, dar si in prelucrarea sau slefuirea lor.

Vorbim despre o categorie de unelte a caror lipsa se resimte in cadrul atelierelor, dar si in gospodarie, mai ales in acest sezon cand sunt tot felul de activitati de desfasurat pe langa casa. Fiecare aplicatie presupune nevoi distincte, motiv pentru care si modelele de versiuni dintre care poti alege astazi sunt atat de variate.

Cu privire la discurile din dotarea acestora, ele vor avea diametre uzuale cuprinse intre: 100, 115, 125, 150, 180 si 230 mm, dupa caz. In ceea ce priveste viteaza periferica a discului de taiere, valoarea maxima inregistrata de aceasta va fi de 80 m/s.

Exista de altfel si mai multe tipuri de discuri de taiere. Pot fi legate cu rasina sau diamantate si la randul lor vor atinge performante diverse, la turatie maxima inregistrandu-le pe cele mai bune. In orice caz, oricine va urmari ca investitia pe care o face sa rezulte intr-un polizor unghiular de performanta inalta, care sa aiba 1200 W sau peste aceasta valoare.

Polizorul unghiular si ce alegi de la Bricolaj Market

Principiul de functionare al polizoarelor unghiulare este acelasi, implicand motorul care face ca discul sa se miste. Cu privire la motor, acesta poate fi cu aer comprimat sau cu combustie interna.

Modelul potrivit este cel care va corespunde cu nevoile tale. Descopera polizoare unghiulare profesionale in magazinul online Bricolaj Market, produse fiabile, care isi demonstreaza utilitatea.

Ai in vedere tipul de alimentare al acestuia, pentru a desfasura activitatile specifice in conditii corespunzatoare. Puterea conteaza enorm. Desigur, daca te va interesa polizorul pentru a-l folosi ocazional, deja o putere medie este suficienta.

Cand iti trebuie un model cu putere mare, deja devii mult mai select. Modelul Flex de 1400 W este o alegere inspirata in acest sens, acesta distingandu-se prin puterea utila mare, dar si pentru succesul cu are previne problemele cauzate de incalzire, praf etc. Diametrul maxim pe care trebuie sa il aiba discul folosit va fi intotdeauna indicat in fisa tehnica a producatorului.

Rotatiile pe minut ale polizorului sunt de asemenea de interes. Pot varia intre 5.000 si 12.000, valoare influentata de performanta lui, dar si de marimea discului. In conditiile in care vizezi utilizarea in regim profesionist al acestuia, atunci orienteaza-te dupa un model cu turatie de 11-12.000 RPM. Deja un model dotat, de preferat, este cel care permite ajustarea vitezei de rotatie.

Cauta ca polizorul sa dispuna de sistem de reducere a vibratiilor, mai ales daca te intereseaza achizitia pentru o exploatare frecventa, de durata. Prelucrarile diverse se vor desfasura mai eficient.

Nu se pune problema ca un astfel de instrument de lucru trebuie sa dispuna de protectii suplimentare, de aparatoare, de sistem de blocare a axului.

Descopera un polizor unghiular pliat pe nevoile tale in portofoliul magazinului BricolajMarket.ro si comanda-l pentru a te bucura de o exploatare corespunzatoare a acestuia, performanta si cu functionare de durata.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *