Alaturi de SEO, pentru un site este foarte importanta si promovarea in social media. Omisa pentru foarte mult timp, promvarea in social media a avut mereu un impact pozitiv pentru toti cei care au stiut sa faca asta la modul profesionist. Astazi, o firma de seo serioasa nu ofera serviciile sale fara sa le alature unei promovari eficiente in mediile sociale. Prntre cele mai folosite astfel de medii, se numara Facebook, Twitter, Google + si altele care sunt insa folosite doar in anumite domenii si pe anumite nise.

Ce insemna promovarea in social media?

Promovarea in social media inseamna distribuirea continutului unui site catre un public tinta. Daca vorbim de Facebook, orice site are nevoie mai intai de un Fan Page pe Facebook. Dupa ce ai facut asta, trebuie sa integrezi Facebook cu site-ul tau pentru a incuraja vizitatorii sa te placa acolo, sa devina fanii tai si sa fie mai usor la curent cu toate noutatile de pe site-ul tau.

Una din metode o reprezinta adaugarea unui widget de like, pentru ca oricine intra pe site-ul tau sa poata da like si la pagina de Facebook. Cea de-a doua metoda o reprezinta instalarea unui plugin care sa adauge la inceputul sau la sfarsitul fiecarui post sau a fiecarei pagini de pe site, butoane de like, share etc.

Mai apoi, trebuie sa gasesti cele mai eficiente metode prin care sa-ti convingi fanii ca tot ce tine de continutul distribuit de tine, merita sa fie distribuit mai departe.

In momentul in care vine vorba de Tweeter, ai nevoie de un cont pe care sa aduni subscriberi si ai nevoie sa gasesti acei influenceri in online de pe nisa ta, care sa distribuie tweet-urile tale. Si twitter-ul poate fi usor integrat intr-un plugin social sau intr-un widget pe site care sa afiseze cele mai noi, sau cele mai populare tweeturi de pe contul tau.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *