O data cu explozia internetului fiecare pagina web se lupta sa fie cea mai accesata. Competitia-cum era de asteptat- este una acerba astfel ca s-a dezvoltat si partea de SEO, de promovare. Diferite modalitati si concepte care sa ajute la propriu ca pagina respectiva sa fie una cat mai bine cotata de Google si inclusiv sa castige un trafic mai mare sunt servicii care fac obiectul de interes al multor companii.
Cum vei face diferenta intre acestea? Desigur ca promisiuni vor fi multe si rezultatele asteptate insa pe principiul calitatii se va face o delimitare intre ceea ce se necesita si disponibilitatea de a face din partea de promovare online o categorie de baza pentru afacerea ta. Partea financiara face si ea o nota distinctiva in acest proces.
In pasi concreti optimizarea se realizeza conform cu cerintele clientului dar in egala masura cu un plan personalizat. Si desi este un domeniu larg in cativa pasi ceea ce SEO ar insemna pentru site-ul tau va reprezenta tot ceea ce tine de continutul paginii. Incepand cu partea de titlu partea de creativitate trebuie sa includa modalitatea de a face din titlu un continut la obiect, cu includerea cuvantului cheie pe care se bazeaza intreaga prezentare de text.
Continuand cu partea de continut concret ai crede ca este usor. Insa pe langa cerinta absoluta de a fi ceva unic trebuie sa te gandesti de ce un utilizator ar accesa pagina ta, ce se doreste a fi transmis cu gandul la public. De asemenea, densitatea cuvantului cheie este un element de interes in aceasta ecuatie. Asta nu va insemna ca a repeta obsesiv cuvantul/cuvintele cheie va fi solutia insa nici o singura aparitie nu este ceea ce va face obiectul intentiei de optimizare SEO. Expertii spun ca se admite intr-un procent de 3 pana la 5 % din text.
De la link-uri interne la meta tag-uri exista mult maimulte parti de care sa te preocupi in procesul de optimizare.