Cand vine vorba despre a avea un blog personal si de a-l creste pentru a scoate profit de pe urma lui, trebuie sa stii ca exista cateva reguli ce nu trebuie incalcate si care te pot ajuta mai tare sa iti cresti profilul si sa ai parte de vizualizarile dorite.

Chiar daca cititorii tai inteleg ca un spatiu de reclame te poate ajuta sa iti cresti autoritatea blogului si sa il mentii viabil, acestia nu vor tolera decat o mica parte de reclame pe o singura pagina. Prea multe reclame pe p pagina poate face ca blogul tau sa para promotional, si ii poate indeparta de la scopul initial, de a citi ceea ce ai scris tu acolo.

Fii critic cu numarul de ad-uri pe care le permiti pe pagina ta, pe site-ul tau si lucreaza cu advertiserii care iti pot asigura numai ad-uri convenabile si care au legatura cu ceea ce scrii tu acolo. Daca scrii pe un blog de retete de gatit, ad-urile pentru electronice probabil ca nu isi au rostul aici si nici nu iti vor aduce prea mult profit, ba in schimb iti pot indeparta audientele.

Scriitoriii pot fi inspirati sa scrie despre mai multe subiecte. Daca blogul tau este singurul spatiu in care scrii, atunci poate fi destul de tentant sa mai scrii si cate un continut in afara subiectului. In functie de audienta ta, aceasta poate fi o practica destul de periculoasa. Cititorii tai vin pe un anumit blog nisat pentru ca tu ti-ai dovedit autoritatea intr-un anumit domeniu.

Daca le vei expune si alte subiecte pe langa cel principal, in special unul politic, ii vei indeparta mai tare de ceea ce ai vrut sa faci si ai putea pierde destul de multi cititori. Vei fi de asemenea si in cautarile Google care nu sunt relevante blogului tau. Postarile tale vor trebui sa vorbeasca mereu despre acelasi subicet in diferite modalitati.

De admin

Articol similar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *