SEO rauDesi Google taie stimulentul primar pe care multi detinatori de website-uri il aveau pentru stabilirea Authorship, care sunt imaginile de profil in rezultatele cautarilor, nu au taiat toate valorile acelui serviciu. Authorship este realizat pentru a-ti oferi ca un autor o reputatie separata de cea a site-ului tau.

Ideal, cu Authorship, vei fi capabil sa stabilesti mai mult decat o reptatie de blogger legitim si detinator de website-uri. Daca site-ul tau este o victima a unei tehnici SEO negative, poti sa-ti mentii Authorship ca si semn de legitimitate. Intr-un sens, ii spui lui Google, ca nu este vina ta si ca incerci sa rezolvi problema. Ar putea sa nu faca multe, dar orice ajuta.

Creeaza continut in volum

Fiecare piesa de continut este important pentru site-ul tau. Continutul atrage linkuri. Continutul atrage utilizatori. Continutul furnizeaza valori care pastreaza utilizatorii venind inapoi. Continutul furnizeaza o pagina de aterizare pentru SEO gresit care iti bombardeaza site-ul intr-un atac de linkspam.

Este important sa ai un volum mare de continut, chiar de la inceput. Site-urile cu putine pagini sunt mai usor de lovit cu SEO negativ pentru cateva motive. Primul, mai putine pagini inseamna ca o pagina ce cade, determina si site-ul sa cada. In al 2-lea rand, mai putine pagini inseamna mai putine link-uri legitime venind pentru a echilibra linkurile negative. In ultimul rand, site-urile subtiri sunt deobicei cu valoare scazuta si cu spam, ce ar putea oferi celor de la Google o impresie gresita cand site-ul tau incepe sa primeasca o tona de linkuri rele.

Daca este posibil, incepeti blogul cu 5 posturi pe saptamana, unul in fiecare zi a saptamanii. Acesta iti ofera weekendurile pentru a te pregati si a te ocupa cu alte activitati, in timp ce mentin un mare volum de continut. Desigur tot continutul tau trebuie sa intalneasca standardul unui web. Asigura-te ca este de calitate inalta, destul de lung si profund pentru a furniza valoare unica si informatii.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *