Totul este schimbator si pas cu pas trebuie sa tinem ritmul vremurilor. In aceste conditii realizezi ca ai o tinta in permanenta miscare. O misiune dificila din care ai ce invata. Whiteboard Friday detaliaza aceasta problema si te invata cum sa reactionezi atunci cand in rezultatele de cautare apar schimbari majore.

Cand o situatie de acest gen apare cei care erau pe prima pagina de cautare sunt acum mult mai jos ca pozitii si de oridinul socului caci diferenta este una ingrijoratoare. Un prim pas este sa intelegi cum functioneaza totul caci cei de la Google schimba totul conform unor teste si mutarea devine permanenta cand rezultatele sunt satisfacatoare pentru ei. O data ce ai inteles cum merge treaba si ai descoperit tiparul exact stii ce strategie sa aplici.

In unele cazuri se intampla ca cei de la Google sa anunte varii schimbari, sa mentioneze despre anumite lucruri, alteori prea putin sau chiar deloc. De data aceasta informatia valoroasa a fost cea de data, mentiunea ca in data de 4 iulie se va termina totul. Totodata aflam asa cum Matt Cutts spune ca este o actualizare globala. Bazandu-te pe aceasta informatie asteptarea pentru a observa ce va urma este un pas corect facut. Mai mult decat atat, sunt 3 parti importante de care sa tii cont. In acest sens tine cont de numarul de pagini cu una sau mai multe vizite de la cautarile Google, numarul de cuvinte cheie si numarul total de cautari.

Insa intr-un rezumat al cazului indiferent ce actiune a facut Google rezultatul este acelasi si anume ai pierdut pozitie, ai pierdut paginile ce obisnuiau sa fie paginile de cautare. Acestea nu mai au aceeasi performanta si asta este vizibil. Daca in unele cazuri te intrebi ce este de facut din punct de vedere SEO te va preocupa sectiunea cuvintelor cheie, noi pagini de continut, actualizarea continutului, noi linkuri si semnale sociale.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *