Linkuri SEO BlogEste critic sa iti faci continutul de pe blog sa fie usor de gasit atat pentru roboti, cat si pentru utilizatori. Daca continutul tau este ingropat in sute de click-uri adancime sau daca este orfan in adevaratul sens al cuvantului, acel continut poate iesi din index sau nu are destule echitate a link-ului pentru a castiga in fata documentelor competitorului, randarea acestor pagini nu este folositoare dintr-o perspectiva SEO.

O alta modalitate de a imbunatati gasirea continutului tau este sa adaugi o lista de articole ce au legatura intre ele,  la sfarsitul fiecarui post de pe blog. Nu numai ca obtine mai multe vizualizari a paginilor pentru cititori, dar aceasta practica ajuta echitatea link-ului care curge catre continut mai adanc si imbunatateste circulatia Page Rank-ului pe blogul tau. In sfarsit, cuvintele cheie din textul ancora, posturile ce au legatura intre ele sunt un mecanism de link-uri interne care reintroduc relevanta semantica a documentului de care te legi.

Daca blogul tau este pe WordPress, adaugarea posturilor ce au legatura intre ele este destul de simplu, sunt o multime de pluginuri pentru realizarea acestui lucru.

Adauga posturi anterioare si urmatoare

Similar cu implementarea caracteristicilor ce au legatura pe blogul tau, poti creste gasirea blogului tau cu link-uri „posturi anterioare” si „posturi urmatoare”, ce pot aparea deasupra sau dedesubtul unui articol de pe blogul tau.

La fel ca adaugarea posturilor ce au legatura intre ele, linkurile „anterioare” si „urmatoare” spre articole, scot in evidenta continutul si imbunatateste distributia echitatii link-ului. In aditie, aceste tipuri de link-urilor navigationale pot ajuta sa creasca timpul de pe site-ul tau si sa stimuleze angajamentul in general al utilizatorului si semnalele satisfactiei prin intermediul „clickului lung”, un termen de masura pe care Google il masoara potential. De aceea, este foarte bine sa faci aceste lucruri, pentru a creste vizibilitatea blogului tau.

De admin

Articol similar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *