1. Lipsa SEO inseamna lipsa vizitatori din motoare de cautare. Daca nu faci asta, motoarele de cautare nu vor putea sa-ti introduca site-ul intr-o categorie si sa rank-eze site-ul tau pentru cuvinte cheie relevante.

2. Atat on-site SEO cat si off-site SEO sunt necesare. Nu poti avea rezultate bune facad doar o parte din cele doua.

3. Incepe sa faci seo chiar acum. Cu cat vei incepe mai tarziu cu atat mai in fata vor fi competitorii tau si cu atat va fi mai greu sa ajungi deasupra lor.

4. Cunoaste-ti competitia. Afla ce site-uri rankeaza foarte bine pe cuvintele cheie pe care vrei sa rankezi tu.

5. Nu exista doua site-uri la fel in tot internetul. O strategie SEO ce a functionat pentru cineva s-ar putea sa nu functioneze deloc pentru tine pentru simplul fapt ca in aceasta industrie sunt prea multe variabile.

6. SEO nu trebuie sa fie scump pentru rezultate bune. Poti obtine rezultate foarte bune cu un buget foarte mic daca investesti timp in construirea relatiilor si a continutului de calitate.

7. Rezultatele SEO nu sunt instante. Rezultatele muncii SEO intreprinse astazi ar putea sa nu-si vada efectul decat dupa zile, saptamani sau chiar luni bune.

8. Cu cat este site-ul mai nou, cu atat mai rabdator trebuie sa fii. Ia timp sa construiesti autoritate si trust si pana nu le dezvolti pe ambele, sa nu te astepti sa intreci site-uri cu autoritate mare si care exista de mult in online.

9. Niciodata sa nu crezi ca ai terminat munca pentru un site. Daca vrei ca site-ul tau sa-si imbunatateasca pozitiile si autoritatea, sa atraga mai multi vizitatori si sa genereze mai multe vanzari, trebuie sa lucrezi constant la el.

10. Adapteaza-te la update-urile de algoritm. Pentru a obtine si mentine rank-uri bune, trebui sa-ti adaptezi mereu strategia SEO in functie de evolutia motoarelor de cautare.

10 gata, inca 90 de discutat in articole urmatoare!

De admin

Articol similar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *