Sfaturi SEO pentru Business-uri mici- Partea II

Am inceput aici o serie de sfaturi SEO pentru afaceri mici. Astazi ne continuam seria cu sfaturi utile pentru orice incepator in ale SEO.

11. Nu trebuie sa inscrii site-ul tau in motoarele de cautare. Motoarele de cautare au evoluat dincolo de nevoie ca fiecare detinator de website sa-si inscrie singur site-ul intr-un motor.

12. Profita de sfaturi direct de la Google. Pentru aceasta, foloseste Webmasters Guidlines si Webmasters Help Videos.

13. Nu risca penalizari Google. De vreme ce Google e printre cele mai importante motoare de cautare, o penalizare din partea motorului lor va consta intr-o pierdere semnificativa a vizitatorilor.

14. Esti singurul responsabil pentru munca SEO intreprinsa pe si pentru site-ul tau. Motoarele de cautare nu vor indeparta o penalizare doar pe principiul ca altcineva ti-a optimizat site-ul.

15. Seteaza si foloseste Google Webmasters Tools. Pentru a afla mai multe si printre altele pe ce cuvinte rankeaza site-ul tau cel mai bine, foloseste google webmasters tools.

16. Seteaza si foloseste Google Analytics. Pentru a afla cate vizite primesti, cuvintele cheie de pe care vin vizitele si ce pagini sunt cele mai vizitate, foloseste Google Analytics.

17. Seteaza o pagina business Google + pentru site-ul tau. Facand asta, iti construiesti trustul prin Google si iti inbunatatesti pozitionarile.

18. Diversifica-ti sursele de trafic. Google este o foarte buna sursa de trafic insa e gresit si periculos ca motorul de cautare sa ramana singura ta sursa de trafic.

19. Foloseste, alaturi de SEO si PPC (Pay Per Click). Daca iti permiti sa faci si asta atunci nu ezita. Desi PPC-ul poate fi destul de costisitor, poti primi imediat vizitatori pe ce vuvinte cheie vrei.

20. Calitatea proasta e egala cu riscurile mari. Link-uri slabe calitativ si continut slab pot duce la penalizarea site-ului de motoarele de cautare.

Ei bine, inca esti de parere ca ai facut tot ce-ti sta in putinta pentru o dezvolta o strategie SEO de calitate? Afla ca mai sunt inca 80 de lucruri pe care nu le-ai facut si trebuie sa le faci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.