Sfaturi SEO pentru Business-uri mici- Partea III

Continuam seria de sfaturi SEO pentru afaceri mici. Astazi vorbim mai mult despre continut, calitatea si importanta unicitatii lui. Sa incepem.

21. Creaza continut in special pentru oameni, nu pentru motoarele de cautare. Nu exista nici un rost sa creezi continut care te va ajuta sa te pozitionezi bine dar care nu va fi de nici un folos pentru vizitatorii tai. Mai mult decat atat, degeaba ajungi sus daca nu ai continutul necesar sa-ti convingii vizitatorii ca meriti sa cumpere de la tine.

22. Inlatura orice continut duplicat. Poti fi penalizat chiar si in cazul descrierilor de produse copiate. In cazul articolelor mari,a continutului in general nici nu mai vorbim. Inlatura acum orice urma de astfel de continut.

23. Sterge, combina paginile cu putin continut sau adauga mai mult continut pe ele. Poti fi penalizat pentru pagini foarte „subtiri” in continut, vizitate foarte putin. Astfel, Google ar putea sa-ti penalizeze chiar si paginile bune.

24. Nu copia continut de pe alte bloguri, pagini etc. Daca motoarele de cautare observa ca ai continut copiat de pe alte site-urite poti trezi cu o gramada sau chiar cu toate paginile din site penalizate.

25. Cere drepturi de autor pentru continutul tau. Linkeaza-ti continutul cu contul de Google+ si vei imbunatati atat pozitionarile cat si click rate-ul.

26. Asigura-te de faptul ca ce scrii e bun sa ajunga pe prima pagina. Daca nu e mai bun decat ce se afla pe prima pagina atunci site-ul tau nu merita si cel mai probabil nu va ajunge acolo.

27. Fa continutul captivant. CU cat mai captivant este cu atat mai mult vor sta oamenii pe site-ul tau. Astfel, rate mari ale utilizatorilor ce vin pe site- vor da de inteles Google ca e un site ce merita un rank bun.

28. Creaza filmulete. Ele cresc timpul pe care utilizatorii il petrec pe site-ul tau si te ajuta sa primesti link-uri de pe site-uri de video sharing.

29. Creaza statusuri, infografice, grafice. Oamenii inclina sa dea mai multe share-uri acestor tipuri de continut.

30. Mai mult continut inseamna sanse mai bune pentru pozitionari, mai mute vanzari si mai multe vanzari. Motoarele de cautare si vizitatorii pun pret pe site-urile complexe, cu mult continut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.