Sfaturi SEO pentru Business-uri mici- Partea IV

Presupunand ca ati citit aici, aici si aici sfaturile noastre SEO pentru business-uri mici, mergem astazi mai departe cu aceasta serie.

31. Adauga un blog la site-ul tau. Facand asta, iti vei usura munca in sensul ca vei putea sa adaugi cu usurinta noi pagini de continut pentru site-ul tau.

32. Creaza continut pe care sa il poti publica pe alte site-uri sau pe alte bloguri. Ai putea sa ramai surprins de cat de multi oameni pot pune link spre site-ul tau insa acest lucru se intampla bineinteles, numai daca le pui la dispozitie continut de calitate.

33. Tine un echilibru intre continutul creativ si promovare acestui continut. Daca nu iti promovezi continutul, nimeni nu il va gasi cu usurinta. Oamenilor le va fi greu sa distribuie continutul tau, sa puna link-uri spre el daca tu insuti nu te straduiesti sa il promovezi. Tine minte, nu e deajuns sa ai continut de calitate ci trebuie ca acest continut sa ajunga unde trebuie.

34. Scrie mereu un titlu unic, corect si complet pentru fiecare pagina in parte. In 65 de caractere trebuie sa descrii exact ce prezinti in continutul paginii. Aceasta actiune este utila atat pentru motoarele de cautare cat si pentru utilizatorii internetului.

35. Scrie o meta descriere unica pentru fiecare pagina in parte. Ai la dispozitie 160 de caractere pentru a atrage oamenii care te gasesc in motoarele de cautare, pe site-ul tau. Deasemenea, si Google iti va oferi o mai buna pozitionare daca vei avea continut unic si daca descrierile tale vor fi corecte si bune.

Dupa cum ati observat, in articolul de astazi ne-am rezumat doar la 5 sfaturi tocmai pentru a putea vorbi mai mult despre continut. Continutul este cel mai important in cazul oricarui site si totdeauna, un continut de calitate, promovat corect, va ajuta orice site sa obtina pozitii bune in motoarele de cautare si sa fie vazut bine si de vizitatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.