86. Foloseste taguri header. Include variatii de cuvinte cheie targhetate sub forma de fraze incluse in H1 si H2, in continutul paginilor si posturilor tale.
87. Foloseste rich snippets. Acestea sunt date suplimentare despre site-ul tau, date ce motoarele de cautare le folosesc pentru a imbunatati modul de afisare al site-ului tau in motoarele de cautare.
88. Foloseste redirecturi 301. Daca schimbi un url si nu il redirectionezi, oricine a dat link spre vechea adresa, a facut asta degeaba.
89. Seteaza o pagina pentru erorile 404. Daca pui link spre cele mai bune articole din site-ul tau in pagina default pentru erorile 404, vei pierde mai putini vizitatori care ajung pe aceasta pagina.
90. Optimizeaza-ti imaginile. Foloseste-te te alt tags, names etc.
92. Optimizeaza-ti siteul pentru utilizatorii mobile. Sit-eul tau trebuie sa poata fi accesat de pe orice smartphone sau tableta, cu usurinta.
93. Maximizeaza-ti timpul de incarcare al site-ului tau. Foloseste tool-ul de verificare a vitezei de incarcare a site-ului de la Google si implementeaza recomandarile lor.
94. Foloseste o companie de hosting in care sa ai incredere. Daca site-ul tau e constant inaccesibil, vei pierde foarte mult pe partea de pozitionari.
95. Fa back-up regulat. Daca iti pierzi datele site-ului, categoric iti pierzi si pozitionarile deoarece motoarele de cautare inlatura rapid din index site-urile care nu se incarca.
96. Fii la curent cu noutatile si trendurile SEO. Citeste site-uri de specialitate pentru a putea fi la curent cu toate noile modificari din punct de vedere SEO.
97. Daca nu stii ceva, intreaba. Daca ai o intrebare, intreaba pe un forum SEO sau apeleaza la un consultant SEO.
98. Pune toate intrebarile. Daca angajezi pe cineva, asigura-te ca te pui la curent cu tot ce tine de SEO.
99. Cu cat mai multe stii despre SEO si cu cat stie mai mult consultantul SEO despre business-ul tau, cu atat mai bine.
100. Liber! Liber pentru toti cei care cred ca au un sfat competent in materie de SEO. Asteptam parerile si recomandarile voastre.