Sfaturi SEO pentru Business-uri mici- Partea V

Mergem mai departe cu sfaturile SEO pentru business-uri mici. Vorbim astazi mai multe despre cuvintele cheie si alegerea corecta a lor.

36. Fa o analiza a cuvintelor cheie inainte sa incepi sa optimizezi pentru ele. Daca alegi cuvintele cheie gresite, inafara de ce faci in materie de optimizare seo on-site si off-site, vei primi foarte putini vizitatori si/sau vizitatori care nu vor converti in vanzari.

37. Foloseste Google Keyword Tool. Aceasta aplicatie gratuita de la Google iti va pune la dispozitie o lista de cuvinte cheie si fraze relationate cu cuvintele cheie pe care le introduci in ea.

38. Foloseste idei de cuvinte cheie de la alti oameni. Ei (consumatorii, distribuitorii, prietenii, vizitatorii in general) vad business-ul tau diferit de tine si ar putea sa anumite cuvinte cheie si fraze cu el.

39. Targheteaza cuvinte cheie relevante. Cu cat sunt mai relevante cuvintele cheie, cu atat e mai usor si rapid sa primesti pozitii bune pentru ele si din ce in ce mai multi vizitatori vor deveni cumparatori.

40. Targheteaza cuvinte cheie cu tenta comerciala. Vrei vizitatori pregatiti sa cheltuie bani, mai mult decat vizitatori care doar sa caute anumite informatii.

41. Cuvintele cheie lungi, sunt o foarte buna sursa de trafic pentru site-ul tau. Este mai rapid si mai ieftin sa rankezi pentru cuvinte cheie mai lungi, specifice, asta in conditiile in care 40% din cautarile efectuate in Google contin 4 sau mai multe cuvinte cheie.

42. Dedica o pagina din site-ul tau pentru fiecare cuvant cheie in parte pe care il optimizezi/targhetezi. Facand asta, vei oferi posibilitatea motoarelor de cautare sa determine pozitia si categoria paginilor tale.

43. Adauga cuvintele cheie in locurile potrivite. Sunt mai putin importante decat obisnuiau sa fie insa ar trebui sa le incluzi in url-uri, titluri ale paginii, meta descrieri, tag-uri in header.

44. Evita folosirea excesiva a cuvintelor cheie. E mult mai probabil sa fii penalizat decat felicitat daca folosesti in mod repetat o singura fraza pe o pagina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.