56. Construieste backlink-uri cu cuvantul cheie targetat ca ancora. Aceste tipuri de link-uri sunt inportante insa nu ar trebui sa depaseasca 25% din numarul total de link-uri.

57. Marea majoritate a link-urilor ar trebui sa fie pe brand. Un profil de backlink-uri fara prea multe backlink-uri pe brand semnaleaza motoarele de cautare ca ai putea folosi metode neortodoxe de manipulare a link-urilor.

58. Afla cine trimite link-uri spre tine. In Google Webmasters Tools mergi la Traffic si apoi la Links pentru a verifica cate site-uri trimit link-uri spre tine si care sunt aceste site-uri.

59. Inscrie-te pentru Ahrefs, Majestic SEO sau Open Site Explorer. Facand asta vei avea acces suplimentar la date despre backlink-urile pentru site-ul tau si cele ale competitorilor.

60. Fiecare pagina din site-ul tau ar trebui sa aiba link de pe cel putin alta pagina de pe internet. Motoarele de cautare nu includ pagini in rezultatele lor daca ele nu au pagini interne care sa trimita link-uri spre ele sau externe, de pe alte site-uri.

61. Creaza link-uri directe de pe homepage pentru cele mai importante pagini din site-ul tau. Facand asta, vei transmite autoritate de pe homepage spre cele mai importante pagini si vei imbunatati rank-ul acestor pagini.

62. Adauga in continut link-uri spre alte pagini relevante de pe site-ul tau. Desi nu asa de valoroase ca link-urile externe, link-urile interne transmit autoritae si semnaleaza motoarele de cautare ce pagini sa pozitioneze mai bine si pe ce cuvinte cheie.

63. inlatura link-urile outbound. Doar link-urile spre pagini de pe alte site-uri care crezi ca sunt relevante pentru vizitatorii tai ar trebui sa ramana in site-ul tau.

64. Trimite link-uri spre site-uri si bloguri relevante. Oamenii in general observa daca trimiti link-uri spre ei si daca faci asta, exista sanse rezolnabile sa faca si ei acelasi lucru daca ai un site relevant.

Am terminat oare? Nu, bineinteles ca nu. Mai avem un minim de 36 de sfaturi utile pentru optimizarea SEO a unui site.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *