Sfaturi SEO pentru Business-uri mici- Partea VI

45. Backlink-urile afecteaza pozitionarile in Google, mai mult decat orice altceva.Numarui si calitatea link-urilor care indica spre site-ul tau, va determina in mare masura pozitionarile site-ului tau.

46. Nu iti seta un target de backlink-uri. Link building-ul ar trebui sa fie o activitate inceata, consistenta, o activitate ce nu se opreste in momentul in care crezi tu ca ai atins un target.

47. Castiga backlink-uri din surse relevante. Motoarele de cautare vor sa afiseze rezultate relevante pentru fiecare cuvant cheie in parte si link-urile din pagini/ site-uri relevante sunt un semnal puternica asupra faptului ca site-ul tau e intr-adevar unul relevant.

48. Castiga backlink-uri din surse de incredere. Link-urile de pe site-uri de incredere semnaleaza de asemenea ca site-ul tau este relevant.

49. Fii pregatit sa muncesti pentru aceste backlink-uri de calitate. In general, cu cat obtii un link mai usor, cu atat mai putin relevant va fi.

50. Ai grija cu cumpararea de backlink-uri. Cumpararea de backlink-uri poate functiona si functioneaza. Cu toate acestea, este un risc destul de mare in cazul cumpararii de link-uri ieftine de la oameni care le vand deschis.

51. Nu te implica in retele de link-uri. Beneficiul unor link-uri din astfel de retele este mic iar riscul de a fi penalizat si de a pierde pozitionarile este foarte mare.

52. Diversifica-ti profilul de backlink-uri. Fa rost de backlin-uri diferite dintr-o gama larga de adrese IP.

53. Construieste backlink-uri pentru fiecare pagina/ post din site-ul tau care vrei sa aiba o pozitionare buna. Daca ai oameni care iti trimit link-uri, roaga-i sa o faca si pe paginile din site, pe cele pe care vrei sa rank-ezi cu anumite cuvinte cheie, etc.

54. Relatiile deja existente sunt surse categorice de backlink-uri. Anumiti distribuitori, parteneri, clienti, vor trimite link spre site-ul tau, daca ii rogi sa o faca.

55. Incearca sa castigi link-urile bune pe care le are competitia ta. Daca civneva a recomandat un site care iti este competitor, sansele sa link-eze si spre tine sunt foarte mari daca le dai un motiv bun, bineinteles.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.