65. Lasa comentarii pe site-uri si bloguri relevante. Facand asta iti construiesti relatii si increderea, atat in randul detinatorilor de site-uri cat si in randul vizitatorilor.
66. Interactioneaza cu bloggeri din industria ta. Cu cat mai multe persoane cu bloguri relevante te stiu (prin site-uri sociale, forumuri, mail etc) cu atat e mai probabil ca ei sa trimita link-uri spre tine si sa distribuie continutul tau.
67. Contacteaza afaceri mici cu site-uri relevante. Relatii bune, in care ajuti in promovarea altor site-uri, face SEO mai simplu si mai ieftin pentru tine si pentru ei.
68. Scrie comunicate de presa pentru a impartasi stiri si opinii. Este un mod bun de a avea continut si link-uri pe si de la site-uri din afara industriei tale.
69. Vorbeste la telefon cu oamenii pentru a crea relatii online. Mail-urile pot fi ignorate, uitate, pierdute insa apelurile nu prea.
70. Foloseste-te de site-ul tau pentru a construi incredere si relatii. Cu cat ai mai multe relatii si cu cat mai multi oameni au incredere in tine, cu atat mai mult vor vorbi cu tine, vor trimite link-uri spre tine si in cele din urma, vor cumpara de la tine.
71. Adauga adresa si numarul de telefon pe fiecare pagina din site-ul tau. Acest lucru creste increderea vizitatorilor si deasemenea, pozitionarea site-ului tau, daca optimizezi fraze ce contin numele orasului tau.
72. Roaga consumatori sa lase review-uri in Google+. Review-urile pozitive iti cresc rank-ul in Google si pot fi accesate direct din rezultatele cautarii.
73. Fii personal, im modul in care business-urile mari nu pot. Poti sa te apropii si in acest mod foarte mult de vizitatori.
74. Foloseste site-uri social media pentru a promova continutul altor persoane cat si continutul tau. In general, oamenii observa daca ii ajuti in retelele de socializare si daca o faci, sansele ca si ei sa te ajute pe tine sunt categoric mai mari.