Cum totul este in schimbare, cum ceea ce pana acum link building nu mai este la fel de eficient renumitul Matt Cutts vine cu o completare in explicatii. Acesta sustine ca SEO este cu o tendinta spre ceea ce este traditional in ultimul timp si in prima faza ar trebui sa iti schimbi strategia, sa vii cu ceva nou.

Daca pana acum se considera ca SEO se facea mai pe ascuns, asa cum se explica in interviu „in locurile ascunse ale web-ului” se credea ca un continut de o calitate indoielnica nu va afecta brandul. Insa de acum si mai ales pentru ca Google are acele riguriozitati pentru verificarea linkurilor- atat a celor bune cat si a celor mai putin bune- link buildingul va deveni parte din strategia de creare si promovare a unui brand. Tendinta a fost de a obtine cat mai multe linkuri in defavoarea unui site care sa impresioneze fara doar si poate.

Gandind traditional, ajungand la acel link building de moda veche trebuie sa iti schimbi complet abordarea, sa vii cu alte idei decat cursul pe care il urmai pana acum. Pe cat de greu sa o iei de la zero pe atat de bine in rezultat. Daca in ceea ce priveste partea de tehnica in lumea SEO conteaza ca si pana acum cand vine vorba de continut calitatea este numarul unu ca si preocupare.

Ca intr-o ecuatie simpla se explica clar ca nimeni nu are nevoie de mii de articole pe aceeasi tema. Trebuie sa vii cu ceva nou, sa surprinzi. Insa luand sa spunem tematici clasice pana la urma va conta sa vii cu acel ceva nou, cu un punct de vedere unic, cu o abordare ce nu a mai fost pana acum. Unic nou si de valoare sunt cuvintele ce rezuma intreaga poveste.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *