Site-urile in internet, au ajuns sa fie ceva foarte util si in acelasi timp, un domeniu din care se pot castiga bani frumosi daca rezultatele sunt de calitate. Ce putem intelege prin rezultate de calitate?

Rezultate de calitate, inseamna o promovare Google atat de buna incat sa fii primul la cautarile pe care le doresti. Bineinteles ca pentru asta, e nevoie de munca destula si de continut si link-uri calitate.

Cu ce ar trebui sa incepi, daca vrei sa faci un site la modul profesionist? Cu o idee, normal. Ce urmeaza dupa idee insa, e… cunoscut cred. Alte idei. Alte idei deoarece studiind piata si fiind sincer cu tine, iti dai seama ca ideea ta a fost folosita de alte zeci. Tu, ai nevoie de o idee de site pe care n-a mai avut-o nimeni sau pe care stii ca daca vei incepe sa faci tot acel proces de optimizare, vei avea sanse sa ajungi printre primii la cautari in Google. In general, competitia este cea cere determina acest lucru. Daca ai mai multi bani de investit decat are competitia poti rezolva aceasta problema.

Asadar, pentru o idee buna si un start bun, ai nevoie de bani in primul rand. Asta numai daca nu esti vre-un expert in 10 domenii si le faci tu pe toate. Ai nevoie de un nume de domeniu pe care trebuie sa-l platesti. Daca ai o idee bine definita, s-ar putea sa vrei sa-ti cumperi si un domeniu premium. Ai nevoie mai apoi de platforma sau daca nu, de un script pe care cel mai sigur, daca vrei sa fie pe placul tau, va trebui sa fie facut de un profesionist. Mai apoi, te vei gandi si la ce inseamna design-ul si ori vei cumpara o tema pentru un cms, ori vei comanda una custom.

De admin

Articol similar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *