Cei mai multi oameni sustin ca linkurile, drept semnale de clasare, devin din ce in ce mai putin valoroase. Algoritmul de cautare al Google este inca bazat pe graficul de linkuri. Cele mai multe dintre actiunile sale (cum ar fi actualizarea Penguin, si seriile succesive ale penalitatilor nenaturale ale linkurilor) de a castiga impotriva web spaming-ului pot demonstra doar imprtanta reala a tehnologiei de cautare.

A vedea ca linkurile sunt inca cele mai bune semnale care pot fi folosite pentru determinarea relevantei, autoritatii, popularitatii si a credibilitatii unei paginiweb sau a unei entitati este o metoda sigura. Ei bine, asta inseamna doar ca obtinerea tipurilor potrivite de linkuri este inca foarte importanta in aceasta epoca a SEO (si chiar si in intregul spatiu de marketing digital).

Pentru ca linkurile nu numai ca ajuta un site sa obtina o vizibilitate mai buna in rezultatele de cautare-ajuta de asemenea ca informatiile, produsele si serviciile sa fie descoperite prin intermediul referralilor.

A avea prea multi factori de clasare de luat in considerare poate parea ca ajuta la cautari (in unele moduri). Cu toate acestea, in majoritatea timpului, unul dintre cei mai decisivi factori care pot determina castigatorul este cantitatea de resurse alocate de catre cei care chiar isi doresc o cautare mai mare si un market share.

Insa un lucru pe care il ador la investirea in SEO este faptul ca pana si cei mai mici pot sa fie in competitie si ar avea o sansa de lupta-aata timp cat demonstreaza faptul ca isi merita intr-adevar pozitia si sa fie vizibili (prin calitatea continutului acestora, produselor/serviciilor si a mentiunilor pe care le primesc natural de la oameni si alte site-uri web).

Si de aceea a construi o prezenta puternica a unui brand in mediul online a deveni un aspect atat de important al SEO- iar link buildingul face aceasta parte mult mai usoara pentru motoarele de cautare de inteles.

De admin

Articol similar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *