Suceava news

Cand vine vorba de presa, la fel ca si social media, exista un numar infinit de informatii puse la dispozitie publicului. Insa, cate dintre aceste surse ofera informatii corecte si coerente? Lumea este plina de fake news-uri, de informatii atat de eronate, incat sunt construite pe o fundatie lipsita de dovezi. Iar luand in considerare faptul ca o buna parte din populatia Romaniei este slab educata, ignoranta si naiva din cale afara, aceste informatii le pot rastalmaci complet ideile si perceptiile asupra vietii, ducand la decizii gresite si chiar educarea generatiilor viitoare intr-un mod incorect.

De aceea, este bine sa citim presa din surse veridice, iar una dintre aceste surse este suceavalive.ro. Dupa cum sugereaza si numele este un site de stiri din orasul Suceava, ce tine locuitorii la curent cu ultimele noutati si stiri din toate domeniile. Insa, se regasesc aici si stiri de la nivel national, pentru cei interesati de citirea articolelor scrise profesionist, cu informatii reale. Totodata, pentru cei plecati departe de inima Bucovinei prin alte tari, se vor putea informa de aici cu tot ce se mai petrece in judetul Suceava si prin imprejurimi.

Ce categorii de stiri gasesti pe site

Cititorii regasesc aici stiri administrative, politice, sociale, culturale, de actualitate, despre turism, mondene, dar si internationale. Vei afla ce accidente s-au mai intamplat, cu ce se mai ocupa primarul, ce evenimente culturale se mai tin prin zona si multe altele. Tot aici se mai gaseste categoria de emisiuni pentru cei interesati de a afla mai multe despre acestea, dar si categoria de informatii utile. La cea din urma cititorii gasesc articole interesante de unde pot invata anumite lucruri, insa tot aici se afla si oferte de angajare pentru cei interesati. Aceasta categorie va fi in special utila pentru cei care vor sa se intoarca inapoi in orasul lor de resedinta.

Suceavalive.ro au fost primii care au pornit tv online live avand deja 6 ani la activ. De asemenea, au 8 ani de presa electronica si 5 ani de presa scrisa. Luand toate acestea in considerare, cand vine vorba de Suceava news, aici ai toate sansele sa gasesti tot ce te intereseaza sa afli. Daca esti interesat sa afli care mai este situatia cu Covidul in ultima perioada in Suceava si zonele adiacente, acceseaza pagina.

Fii la curent cu tot ce se intampla in orasul tau intrand pe www.suceavalive.ro.

Contact:

0742.958.760

contact@suceavalive.ro

suceavalivero@gmail.com

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *