Atunci cand faci o cautare dupa anumite lucruri in casuta de cautare a Google, Google prezice cam ce ai vrea sa scrii si introduce textul pentru tine. Aceasta trasatura a motorului de cautare ne sta prin preajma de ceva timp. Cu cat mai mul timp trece, cu atat mai inteligent algoritmul de autocompletare devine.

Aceste sugestii de autocompletare sunt cu toatele bazate pe intrari reale introduse de utilizatori. Acestea variaza bazat pe locatia geografica si pe limba. Oricum, in ciuda variatiunilor, autocompletarea ne asigura o reprezentare destul de exacta a ceea ce cauta oamenii de pretutindeni. Uite cum autocompletarea este o sursa criminala de cuvinte cheie:

  1. Indica unele dintre cele mai populare cuvinte cheie.
  2. Asigura sugestii de cautare mai mica
  3. Cuvintele cheie sunt clasificate in functie de algoritmul „prospetimii”. Asta inseamna ca termenii de cautare populari se vor clasifica undeva mai sus in lista de autocompletare.

Cum poti folosi autocompletarea pentru cautarea teremenilor cheie? Ei bine, poti merge sa faci asta in maniera simpla si de moda veche prin introducerea unui termen si apoi sa astepti pana cand lista cu tot felul de sugestii iti va fi redata.

4. Deschide Google. Pentru a preveni Google de a autocompleta cercetarea anterioara dupa termeni, delogheaza-te de pe Google sau deschide o fereastra „incognito”(Chrome: Shift + Cmnd  + N).

5. Introdu cuvantul cheie principal sau cuvantul cheie mai putin cautat.

6. Scrie pe ceva sugestiile care apar in autocompletare.

7. Dupa ce vei introduce cuvantul cheie principal sau termenul din fata, scrie litera „A” si scrie apoi pe ceva sugestiile redate.

8. Repeta pasul 7 pentru tot restul alfabetului.

Sau poti face acest lucru folosind metoda cea mai usoara, cu Übersuggest. Se numeste „sugestie pe steroizi”. Va face toata treaba pentru tine. Singurul inconvenient este faptul ca nu iti va sugera extensii ale cuvantului cheie bazat pe popularitatea cautarilor. Daca poti trece peste acest inconvenient,  Übersuggest este o unealta de cautat cuvinte cheie grozava. 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *