Implica-ti angajatii. Oamenilor le place interactiunea pe care social media si Twitter o ofera. Daca nu ai asa ceva inca, iti recomand sa iti creezi o lista personalizata sau un tablou de bord pentru toate tweet-urile date de angajatii tai; TweetDecks functioneaza grozav. Asta iti va permite sa vezi activitatea de Twitter a angajatilor tai si iti permite sa interactionezi cu tweet-urile lor, fie ca sunt favorite, retweet-uri sau raspunsuri.

Implica-ti angajatul in legatura cu contul firmei de social media si incearca sa transformi asta in cea mai buna experienta a companiei posibil. O alta cale de a-ti implica anagajatii este de a le oferi stimulente (carduri cadou, cafea, etc.) celor care asigura idei de tweet-uri in fiecare luna.

Jurnalistii si alti membri ai media folosesc cu preponderenta Twitter. In acest sens, Twitter poate fi o componenta incredibil de folositoare in strategia de relatii publice a afacerii in cauza. Jurnalistii de investigatii care raporteaza asupra subiectelor relevante afacerii tale  si posteaza direct folosesc simbolul „@” de fiecare data cand este nevoie. Ai putea fi surprins cat de des poate sa te duca asta la un reporter si la, potential, o bucata de acoperire media destul de pretioasa.

Promoveaza-ti contul de Twitter in toate materialele de marketing ale afacerii. Fa din asta cat de simplu posibil pentru clientii tai, pentru cumparatori si pentr cei care iti viziteaza conttul si care te urmaresc pe Twitter. Acorda-le oportunitatea de a face asa ceva:

  • Include butoane de social media in antetul sau subsolul paginii tale web.
  • Instaleaza un widget Recent Posts in pagina ta de „Home”. Twitter face din asta ceva foarte simplu. Trebuie doar sa mergi la setarile Twitter, sa dai click pe Widgets, si apoi sa dai la Create New, si Twitter va genera tot codul de care ai nevoie sa il adaugi.
  • Plaseaza iconite de social media pe cartile tale de vizita, pe brosurile si pliantele despre afacerea ta, in mailurile tale si in emailurile cu semnatura ale companiei.

De admin

Articol similar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *