Tag de titluCand verifici codul paginii tale web, cauta tag-ul <title>. Vezi ce scrie in el. Sugestiile urmatoare sunt pentru a face pagina ta gasita atat de oameni cat si pentru robotii motoarelor de cautare.

  • Foloseste doar unul pe pagina, plasand in tag-ul <head>

Am vazut multe pagini pe care le-am analizat, care nu aveau tag-uri <title> deloc, aveau mai multe tag-uri <title> in cod, sau au pus tag-ul <title> inauntrul tag-ului <body> in loc sa-l puna in tag-ul <head>. Toate aceste situatii sunt gresite, si neaga valoarea potentiala a tag-ului <title>.

Pentru a-ti pastra codul valid si sa castigi valoare cu ajutorul acestui element cheie HTML, pastreaza un singur lucru in minte, ar trebui sa fie doar un tag <title> folosit pe pagina si ar trebui sa fie folosit doar in sectiunea de <head> a codului.

  • Plaseaza cele mai bune cuvinte cheie in ordine descendenta

Tag-ul tau de <title> este cel mai bun loc in care sa-ti pui cele mai bune cuvinte cheie ale paginii. De fapt, valoarea cuvintelor folosite in acest tag sunt atat de potente incat motoarele de cautare pot considera primul cuvant folosit, ca fiind cel mai valoros cuvant folosit, cel de-al 2-lea urmatorul cel mai valoros si tot asa in ordine descrescatoare. Avand in vedere acest lucru, scrie textul din intermediul tag-ului <text> cu mare atentie.

Atunci cand iti faci cercetarea cuvintelor cheie, luati in considerare traficul de cautare pe care fiecare cuvant sau fraza il genereaza pe luna. De asemenea aveti in vedere cat de competitiv este cuvantul dintre cuvintele cheie. Apoi foloseste aceste valori de trafic ca un ghid general pentru a te ajuta sa-ti creezi text-ul din tag-ul <title> in ordine descendenta in ordinea valorii sale.

Avand in vedere toate lucrurile de mai sus, nu realiza textul tag-ului <title> un camp in care sa arunci cuvintele cheie.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *