Esti interesat de SEO? Faci SEO doar din placere sau chiar castigi de pe urma acestui lucru? Sau faci SEO din placere si ai vrea sa castigi si bani din asta? In cazul in care raspunsul care potriveste este cel din urma, atunci este cazul sa afli despre existenta a doua aplicatii foarte folositoare pentru o promovare SEO de calitate. In continuare vom vorbi despre Google Trends si Google Zeitgeist.

Google Trends este o sursa de informatii relativ cunoscuta insa, foarte adesea, destul de neglijata. Trends se ocupa cu furnizarea de informatii referitoare la istoricul cautarilor de date. Comportamentul uman atunci cand vine vorba despre cautarile pe internet este foarte instabil si foarte variabil in timp. Probabil ca in mod normal este ok sa alegi AdWords Keywords pentru a urmari aceste tendinte in domeniul cautarilor, insa, daca iti doresti o statistica facuta amanuntit si pe termen lung, vei avea nevoie de mai mult de atat. Google Trends furnizeaza toate informatiile de care ai nevoie legate de istoricul cautarilor prin intermediul motorului de cautare Google, toate aceste informatii dispunand de posibilitatea de a fi grupate in functie de zona demografica.

Atunci cand vine vorba despre Zeitgeist, putem spune ca asta nu este neaparat o unealta care intra in directa legatura cu promovarea SEO, insa este o metoda foarte interesanta si interactiva prin care poti afla un rezumat al anului vizat. Pentru a folosi Zeitgeist, selectezi anul si/sau tara si acesta iti va furniza toate informatiile importante legate de anul care te intereseaza, informatii legate de istoricul cautarilor si evenimentele legate de acel an. Daca esti in cautarea unui volum mare de date, acestea fiind dispuse si intr-un mod foarte detaliat, atunci Zeitgeist nu este ceea ce cauti. Totusi, Zeitgeist poate fi o sursa foarte folositoare de informatii legate de diferite domenii.

De admin

Articol similar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *