In continuare vom prezenta cateva sfaturi pentru incepatori in ale SEO.

Ce este SEO?

Sunt o multime de definitii ale SEO (acronim al search engine optimization) insa anul acesta, sa recunoastem, principalul motor de cautare pe care se pune accent este Google.

E totul despre cuvinte cheie si link-uri. E totul despre relevanta si reputatie. E totul despre satisfacerea vizitatorilor. Optimizarea SEO e despre transformarea unui site web intr-unul relevant pe o anumita nisa.

Daca abia iti faci intrarea in aceasta lume, nu te gandi ca poti sa pacalesti Google-ul cu referire la tot, tot timpul. Google cel mai probabil, a mai vazut aceleasi tactici fiind icnercate. Asadar, e mai bine sa tii lucrurile simpe. Fii relevant. Fii reputabil. Tinteste spre o cat mai buna experienta a vizitatorilor cu site-ul tau. Daca abia incepi in domeniu, ai vrea poate sa te interesezi si de termenii si conditiile Google ca sa te asiguri ca nu vei fi penalizat.

Daca incerci sa pacalesti vizitatorii din Google, in orice mod, Google nu este deloc prietenul tau.

O multime de tehnici SEO care functioneaza pentru o ridicare a pozitiilor site-ului tau sunt impotriva regulilor si conditiilor Google. Intr-adevar, la un moment dat, multe link-uri s-ar putea sa te fi adus in primele pozitii insa astazi, Google s-ar putea sa te penalizeze pentru aceste metode.

Trebuie sa fii destept si prudent cand vine vorba de construirea unei baze solide de link-uri prin metode pe care speri ca Google nu le va considera prea spammy.

Nu astepta rezultate uimitoare fara un volum imens de munca si nu le astepta astazi pentru ca vor intarzia sa apara si azi, si maine, si poate chiar si luna viitoare. Daca primesti prea mult si prea repede, ai grija la ce metode folosesti.

Tu ce metode noi incerci? Cate din ele chiar dau rezultate?

De admin

Articol similar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *