Twitter vs. E-mail

Un aspect important de luat in considerare atunci cand incerci sa te decizi intre Twitter si e-mail pentru nevoile de publicitate ale afacerii tale este ceea ce speri tu sa obtii prin comunicarile care se fac prin intermediul retelelor online. Intentia acestor comunicari este factorul primar decident, si este deasupra tuturor celorlalte.

Ce este Twitter?

Daca nu ai auzit pana acum de Twitter, posibil sa auzi de acum incolo destul de curand. Twitter este una dintre cele mai populare retele sociale din cadrul Internetului. Popularitatea sa vine din ideea structurii sale, una simpla si scurta sau din doua propozitii pe blog, si are forma si alinierea pe care userii de Internet o doresc.

Twitter a crescut cu 343% peste anul trecut, transformandu-se rapid in reteaua sociala numarul unu de pe Internet pentru anul trecut. Asta inseamna cu 5 locuri peste Facebook si cu trei locuri peste LinkedIn. Multi experti se asteapta ca si viitorul sa sune la fel de bine pentru reteaua Twitter.

Twitter vs. E-mail: La ce este bun Twitter?

Magia Twitter nu este vizibila in mod imediat decat daca incepi sa te folosesti de aceasta retea de socializare. Utilitatea sa devine evidenta inca din cadrul primelor intrati pe site. In functie de care sunt activitatile tale in cadrul acesteia atunci cand esti pe Internet, exista o lista intreaga de scopuri variate de utilizare a Twitter.

  • Distribuirea de actualizari de blog catre cititorii care iti urmaresc postarile.
  • Actualizarea staff-ului companiei tale cu mici actualizari scurte de status.
  • Actualizarea informatiilor despre tine atunci cand te afli intr-o vacanta, totul pentru a afla familia si prietenii tai despre tine si despre unde te afli in situatia de fata.
  • Trimiterea de actualizari de pe telefonul tau astfel incat prietenii sa iti urmareasca progresul traseului tau in cadrul calatoriei sau al vacantei din afara tarii sau in tara.
  • Jurnalistii isi pot informa imediat colegii in legatura cu ultimele noutati din toate domeniile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.