Numarul pur de linkuri este egal cu clasarea acestora. Acest lucru a fost atat de des disputat incat imi face capul sa se invarta. Asta nu schimba totusi faptul ca inca un numar masiv de oameni cred ca numarul total al linkurilor este singurul factor in clasarea acestora. Vrei sa te descurci mai bine in SERP? Ei bine, avem nevoie de cineva care sa ne construiasca ceva linkuri.

O solutie mai mult decat suplimentara, de vreme ce linkurile si mentiunile sunt la fel de importante, este departe de a fi singurul factor in clasare. Este mai bine sa explicam factorii de clasare cum ar fi relevanta continutului pentru interogare, cateva date sociale, semnele de intrebare merita ceva improspatare, stiri, personalizare si local, si toate celelalte lucruri care pot avea un impact in clasare.

Axeaza-te pe o strategie de marketing care nu numai ca va rezulta in linkuri, insa de asemenea va trimite noi clienti prin aceste linkuri si va transforma consumatorii in niste evanghelisti de viata lunga.

O pierdere de trafic inseamna ca ai fost penalizat. Acest lucru este axat pe problema penalitatilor. Atat de multi oameni se tem ca vor fi penalizati. Cred ca asta face o incursiune undeva inapoi in zilele de scoala cand luam note rele. Asta sau pur si simplu faptul ca oamenii sunt ingrijorati in legatura cu pierderea castigurilor. Cine nu ar fi?

Media se implica alaturi de SEO atunci cand vine vorba despre o penalizare si astfel ca multi oameni aud despre acest lucru. Tipuri de situatii FTD si Overstock. Apoi dezastrul loveste si castigurile cad pe neasteptate. Dupa cateva cercetari, se afla ca traficul de pe acel site este la pamant. Asta cominat cu proprietarii emailurilor de afaceri castiga cel putin un sfert  de la companiile SEO de peste noapte care le spun ca ii pot ajuta cu strategiile de SEO, si le promit luna si nici o penalitate.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *