Exista o serie de unelte online pentru testarea si pentru verificarea campului „Subiect” am emailurilor noastre, care pot face grozava aceasta mare afacere. Cu atat de multi oameni din intreaga lume ce trimit o gramada de emailuri in fiecare zi, in fiecare minut, nu este de mirare ca toata lumea vrea sa se diferentieze in mediul afacerilor, si ce poate fi mai important in aceasta lume decat campul „Subiect” din emailuri, care infatiseaza si rezuma de fapt tot emailul. Acesta este cel care atrage atentia si cere sa fie citit sau nu.

Litmus Subject Line Tester- Aceasta este o unealta online de tip tester gratis pentru verificat emailuri, sau mai bine zis de verificat campul „Subiect” din acestea. Este foate simplu de folosit si este numai buna pentru inceput mai ales daca nu ai mai folosit niciodata inainte un tester de  „Subiect”.

SubjectLine.com- Navigheaza catre pagina principala a site-ului tau si da pur si simplu plug in subtitlu. Aceasta companie ofera de asemenea solutii si pentru obtinerea de emailuri de la clienti, dar mai ales pentru trimiterea acestora catre ei. Aceasta companie stie putin mai mult cum arata un email bun si un  camp de „Subiect”.

Adestra Subject Line Tester- Unul dintre lucrurile unice care ar trebui sa se cunoasca despre Adestra-testerul campului ‘Subiect” din email este ca vei fi pus sa-ti alegi care este audienta mailului tau. Emailul trimis de tine este indreptat catre alte afaceri sau catre niste clienti? Este vorba despre un eveniment sau despre  un program non-profit? Algoritmul unic folosit de Adestra te va ajuta sa iti targetezi subtitlul numai bine sa fie indreptat catre audienta ta specifica.

iContact este clasat drept o alegere de top de catre Reviews.com si este descris de Business News Daily drept avand „un serviciiu grozav pentru clienti”. Acest serviciu are sute de diferite sabloane de emailuri care sunt simplu de folosit  prin „drag and drop” a ceea ce iti doresti, unde iti doresti.

De admin

Articol similar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *