Viitorul SEO bazat pe continut

Continut SEOChiar si cei care fac marketing isi extind strategia de continut pentru a include combinatii de cuvinte cheie si intentii ale utilizatorilor, Google inca segmenteaza, inca se perfectioneaza pentru modelarea oamenilor sai. Google este unci pozitionat in intersectia cautarii si social, ce inseamna ca, cantitatea datelor utilizatorilor de la degetele lor este masiva. Intelegerea lor a comportamentului utilizatorilor le permite serviciilor sa se amestece in interesele utilizatorilor, asa ca, chiar daca nu au prea multe date despre tine, stiu care iti sunt prietenii, pot sa tinteasca continutul pentru tine bazat pe interesul prietenilor tai.

In alte cuvinte, Google este sumarul unei baze date uriase, si asta inseamna ca rezultatele cautarilor Google vor deveni mai bine reglate si chiar mai persoalizate. Ceea ce stim cu siguranta acum este gigantul datelor care construiesc audienta bazat pe website-urile vizitate, informatiile utilizatorilor furnizate de partenerii Google, si date third party. Aceste audiente sunt convenabile pentru cei care fac marketing traditional, fiindca pot alege cu usurinta de a trimite reclame pentru un grup foarte tintit. In legatura cu SEO, dovezi mai profunde ca Google colectioneaza si organizeaza date de utilizator de peste tot web-ul, si continutul in rezultatele cautarilor vor deveni tot mai adaptate pentru fiecare adresa de IP unica.

Realizand continut SEO pentru fiecare combinatie de cuvinte cheie si intentii ale utilizatorilor este un prim pas grozav, dar zilele vin in care trebuie sa ne gandim la continut pentru fiecare cuvant cheie + intentia utilizatorilor + combinatia dintre audienta si persoana. Asa este, Google va deveni mai inteligent.

Se pare ca trebuie sa ne gandim foarte bine la ce strategii de SEO aplicam pe website-urile noastre, fiindca Google devine din ce in ce mai precaut cu pozitiile oferite in rezultatele cautarii, asa ca trebuie sa avem grija pentru a nu fi penalizati, fiindca am putea pierde multi potentiali clienti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.