Daca ai de gand sa controlezi oamenii care iti vor vedea tweet-urile, primul lucru pe care ar trebui sa il faci este de a-ti pune setarile de tweet pe privat. Oamenii vor fi in continuare capabili sa iti vada profilul, insa nu vor mai fi capabili sa iti vada actualizarile atata timp cat sunt pe pagina ta de Twitter. Daca cineva vrea sa te urmareasca pe site, va trebui sa le dai accept la aceasta cerere inainte de a le permite sa vada tweet-urile tale.

Poti si nega cu usurinta cererea cuiva de a-ti vedea tweet-urile. In timp ce acest lucru iti poate face tweet-urile sa fie private pentru cei pe care nu i-ai acceptat ca followeri, este singura cale prin care poti sti in moc exact cine iti va vedea continutul paginii. Oricum, te va limita de asemenea si de la a avea mai multi followeri.

O alta metoda prin care poti vedea cine exact se uita peste profilul tau de Twitter, in afara de Google Analytics este printr-o unealta de urmarire a Twitter. Folosindu-te de aceste instrumente, poti manipula si intretine anumite criterii pentru vizualizatorii tai. De exemplu, poti folosi un site de Twitter sau  o unealta cum ar fi Twitonomy pentru a obtine mai multe informatii detaliate despre urmaritorii tai. In timp ce nu vei fi capabil de a vedea oamenii diferiti care iti viziteaza profilul, vei sti cel putin oamenii care iti dau click pentru a te urmari pe Twitter.

Nu uita ca daca ai un cont de Twitter public, este cateodata util sa vezi ce spun oamenii de acolo despre tine. Trasaturi ca retwetting-ul cuiva poate face mai usor impartirea de continut. Twitter face e asemenea usor de a urma acest tip de informatie prin inserarea catorva linkuri pe profilul tau.

De admin

Articol similar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *