Widget-uri cu related links

Ca detinator al unui site, mereu esti in cautarea unor moduri de a creste traficul si numarul de vizitatori de pe site. Desi cele mai multe tehnici – promovarea in retelele de socializare, advertising, cuvantul in sine etc. – iti aduc trafic din afara, sunt putine lucruri pe care le poti face din interior pentru a creste traficul site-ului tau.

Sa cresti numarul de vizualizari din site e ieftin insa ai nevoie de cateva detalii. Cand un vizitator ajunge pe site-ul tau, trebuie sa gasesti moduri prin care sa incurajezi vizitatorii sa viziteze si alte pagini. Unul din cele mai bune moduri este folosirea de toolbar-uri sociale.

Sectiulea „related link-s” este o alta practica comuna prin care incurajezi vizitatorii sa stea mai mult timp pe site-ul tau prin promovarea altor articole din site-ul tau. Daca esti utilizator de WordPress stii ca poti face asta usor, fie cu sau fara plugin-uri.

Aceasta metoda este favorita si acum este dezvoltata de foarte multi developeri in diferite plugin-uri. Astazi le identificam pe cele mai populare.

Outbrain

Widget-ul Outbrain este usor de customizat. Poti sa il setezi sa afiseze link-uri in site-ul tau (pentru a creste vizualizarile de pagini)  sau link-uri din alte site-uri. Pentru o abordare diplomatica, poti face o combinatie intre acestea doua. Exista de asemenea si o functie de rating prin care utilizatorii pot oferi de la una pana la 5 stele unui articol.

NRelate

Similar cu ce face Outbrain, nRelate Related Content afiseaza link-uri din site-ul tau sau din site-urile pe care le ai in blogroll. nRelate este mai usor de customizat decat Outbrain si este mai usor de ales link-urile care sa fie afisate.

LinkWithin

LinkWithin este relativ nou. Pune la dispozitie servicii similare cu nRelate si Outbrain insa pentru moment, poate afisa doar continut din site-ul tau. Speram ca pe viitor va fi customizat pentru a oferi mai multe facilitati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.