dezmembrari auto

Desi poate unii inca sunt sceptici atunci cand vine vorba de achizitia unor piese auto ce provin din dezmembrari, trebuie sa recunoastem faptul ca aceasta este o varianta destul de convenabila din toate punctele de vedere. Vorbim aici de raportul calitate – pret care este unul pe placul oricui.

Piesele auto provenite din dezmembrari sunt piese originale ce au fost folosite anterior si care inca se afla in stare buna de functionare, astfel incat pot fi refolosite pana in momentul in care incep sa se uzeze.

Ideal ar fi ca acestea sa fie achizitionate dintr-un magazin sau un parc auto de incredere, cu vechime pe piata. Altfel riscam sa avem parte fie de piese care nu sunt originale, fie intr-o conditie atat de proasta, incat sa nu mai poata fi folosite.

O recomandare in acest sens este Wolcar. Vorbim despre o firma ce ocupa un loc fruntas in domeniul dezmembrarilor auto si in vanzarea de piese auto. Aceasta isi are sediul in Malu Mare (Craiova), judetul Dolj. Achizitiile pot fi facute direct de la sediu sau prin intermediul magazinului online pe care il detine.

Wolcar detine un stoc impresionant de autovehicule de diverse marci si modele, dispunand de asemenea si de un stoc mare de piese auto pentru acestea. Vorbim de marci precum Seat, Volkswagen, Audi, Ford, Mercedes, Skoda, Porsche si Mini.

Pentru toate acestea regasim in cadrul magazinului elemente de caroserie, de climatizare, piese electrice auto, elemente de interior, motoare si componente ale motoarelor si componente de transmisie.

Alte avantaje pe care le avem cand achizitionam piese auto de la Wolcar sunt: toate sunt originale, de calitate si perfect functionale. Fiecare piesa in parte este verificata pe bancul de proba din cadrul service-ului propriu inainte de a fi vanduta. In acest fel avem siguranta ca o vom putea folosi si ca este intr-o stare foarte buna.

Daca mai punem la socoteala si faptul ca pretul unei piese auto second hand este mult mai mic decat al uneia noi – la fel, originala – atunci cu siguranta avem toate motivele sa recurgem la aceasta metoda.

Avand un partener de incredere – Wolcar – experienta nu are cum sa fie altfel decat una placuta si vom reveni la serviciile si produsele acestei firme ori de cate ori vom avea nevoie.

Pentru mai multe detalii in acest sens, cei interesati sunt invitati sa acceseze site-ul oficial Wolcar.

De admin

Articol similar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *